a

неділю, 27 червня 2010 р.

Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite


Adobe Creative Suite (CS) являє собою набір графічного дизайну, редагування відео та веб-розробки додатків виступили Adobe Systems. Колекція складається з програми Adobe (наприклад, Photoshop, Acrobat, InDesign), які засновані на різних технологіях (наприклад, PostScript, PDF, Flash). Остання версія Adobe Creative Suite 5 (CS5), був випущений 30 квітня 2010. [3] 30-денного випробування для всіх продуктів, в даний час доступна для скачування з сайту компанії Adobe. [5]
[6]
[7]

Застосування


Короткий опис застосування в різних Adobe Creative Suite видання:
Adobe Acrobat являє собою програмне забезпечення сім'ї присвячений компанії Adobe Portable Document Format (PDF):
Adobe Acrobat Standard та Adobe Acrobat Professional, яка дозволяє створювати PDF файли
Adobe Reader, безкоштовне програмне забезпечення, яке дозволяє читання PDF файлів
Adobe After Effects є цифрової анімації і композитинга програмного забезпечення опубліковані Adobe Systems. Вона може бути використана в кіно і відео пост-продакшн.
Adobe Bridge є організаційною програми. Його основна мета полягає в зведенні воєдино частини Creative Suite разом, використовуючи формат схожий на файловий браузер знайти в попередніх версіях Adobe Photoshop.
Adobe Contribute для редагування змісту сайту. Це дозволяє широкому колу людей усередині організації для оновлення веб-сторінок за рахунок зменшення кількості навичок веб-дизайну необхідних для цього процесу.
Adobe CS Live являє собою набір на основі передплати, онлайн-послуг, який інтегрується з Adobe Creative Suite програмного забезпечення. CS Live включає в себе наступні послуги:
Adobe BrowserLab, рішення для крос-браузерні тестування з можливістю попереднього перегляду динамічних веб-сторінок і місцевого контенту з кількома перегляду, діагностики і порівняння інструментів.
Adobe CS огляду, дозволяють користувачам створювати та спільно використовувати відгуки в Інтернеті і отримати зворотній зв'язок від дизайн-проектів в рамках Creative Suite додатків.
Acrobat.com, безкоштовний веб-додаток, що дозволяє користувачам створювати, зберігати і обмінюватися документами та файлами PDF в режимі онлайн.
Adobe Story, спільних інструмент розвитку сценарію, використовуваного для прискорення процесу створення сценаріїв і перетворення їх на готових засобів масової інформації.
SiteCatalyst NetAverages, послуг, які надає інтернет тенденції даних для користувачів, для розробки онлайн контент для широкої аудиторії або кількох екранах.
Adobe Device Central 'з основною метою є інтеграція частин Creative Suite того, щоб запропонувати як професіонали, так і індивідуальних творчих професіоналів, веб-дизайнерів і розробників мобільних простий спосіб переглядати і перевіряти Flash Lite, растрові, веб та відео-контенту для мобільних пристроїв.
Adobe Dreamweaver є комбінацією кодів / GUI розробки веб-додатків.
Adobe Dynamic Link інтегрує After Effects з Premiere Pro і Encore.
Adobe Encore DVD є і Blu-променів авторської програмний засіб виробництва Adobe Systems, орієнтовані на підлозі-професійних виробників відео. Файли автоматично транскодування в MPEG-2 або H.264/MPEG-4 AVC відео та Dolby Digital аудіо. DVD і Blu-Ray меню можуть бути створені і відредаговані в Adobe Photoshop з використанням спеціальної техніки шарів.
Adobe Fireworks є растрової та векторної графіки редактор, спрямованих на веб-дизайнери (з такими функціями, як: скибочки, можливість додати "гарячі точки т.д.).
Adobe Flash є програмне забезпечення сім'ї, присвячених різним мультимедійних технологій Adobe:
Adobe Flash Professional, мультимедіа авторська програма, що використовується для створення веб-додатків, ігор, фільмів і контенту для мобільних телефонів і інших вбудованих пристроїв. Вона включає підтримку векторної та растрової графіки, скриптову мова називається ActionScript і двонаправлений потокового аудіо та відео.
Adobe Flash Catalyst, інструмент проектування взаємодії, які дозволяють користувачам перетворювати Adobe Photoshop, Illustrator і феєрверки Робота в інтерактивні Adobe Flash проектів без необхідності написання коду.
Adobe Flash Builder, раніше Adobe Flex Builder, представляє собою інтегроване середовище розробки (IDE), побудованої на платформі Eclipse, призначені для розробки насичених інтернет-додатків (RIA) та крос-платформні додатки для настільних Flash платформі Adobe.
Adobe Flash Player, безкоштовне програмне забезпечення, яке дозволяє грати в автономному Adobe Flash (SWF) файлів мультимедіа.
Adobe Illustrator є графічний редактор векторної.
Adobe InDesign це програма, публікації.
Adobe OnLocation є прямим-диск, запису та моніторингу програмного забезпечення.
Adobe Photoshop є графічний редактор растрових (зі значним графіки функцій вектор).
Adobe Premiere Pro в реальному часі, графік-відео редагування програмного забезпечення.
Adobe Soundbooth є цифровий звуковий редактор. Adobe описав його як "в дусі Звук зміни 16 і Cool Edit 2000". Soundbooth не замінити Adobe Audition, а й створення продуктів для творчих професіоналів, які не спеціалізуються в галузі аудіо.
Видання

Adobe Creative Suite продає додатків в п'ять різних комбінацій називається "версії", вони включають в себе:
Adobe Creative Suite 5 Design Premium і Design Standard дві версії Adobe Creative Suite 5 входить в сімейство продуктів, призначених для професійного друку, Інтернету, інтерактивного та мобільного дизайнерів. Ключова різниця між Design Premium і Design Standard є додавання Adobe Photoshop CS5 Extended, Adobe Flash Catalyst CS5, Adobe Flash Professional CS5, Adobe Dreamweaver CS5 і Adobe Fireworks CS5 до версії Premium.
Adobe Creative Suite 5 Web Premium є видання Adobe Creative Suite 5 входить в сімейство продуктів, призначених для професійних веб-дизайнерів і розробників.
Adobe Creative Suite Production Premium 5 є видання Adobe Creative Suite 5 входить в сімейство продуктів, призначених для професійних мультимедіа та відео-продукція експертів пост, хто створює проекти для кіно, відео, мовлення, інтернет, DVD, Blu-ray Disc і мобільних пристроїв.
Adobe Creative Suite Master Collection 5 містить заяви від всіх перерахованих вище виданнях
Нижче наводиться матриця додатків, які поставляються в кожній з програм-люкс для CS5:
Adobe Creative Suite 5
Програмне забезпечення Дизайн Мережа
Страхова премія Виробництво
Страхова премія Майстер
Збір
Страхова премія Стандарт
Photoshop CS5 Розширений
Photoshop CS5
Illustrator CS5
InDesign CS5
Acrobat Pro 9,3
Flash Catalyst CS5
Flash Professional CS5
Flash Builder 4, стандарт
Dreamweaver CS5
Феєрверки CS5
Сприяння CS5
Premiere Pro CS5
OnLocation CS5
Encore CS5
After Effects CS5
Soundbooth CS5
Загальні функції, служби і додатки
Міст CS5
Device Central CS5
Dynamic Link
CS Live

Windows версії Adobe Premiere CS5 і Adobe After Effects CS5 є 64-розрядними тільки й потрібно як мінімум Windows Vista 64-х і пізніше 64-розрядна версії. Windows XP Professional x64 Edition не підтримується.

Adobe Version Cue, програмне забезпечення, яке дозволяє користувачам легко відстежувати і керувати метаданими файлів і автоматизувати процес спільної аналізу документів між різними групами людей, і Adobe Creative Suite веб Standard Edition, раніше доступні в CS4, був віддалений від лінії CS5 заходів.

Adobe Encore і Adobe OnLocation (раніше Serious Magic Д. стійки HD2) включені як частина Adobe Premiere Pro і не випустили в якості автономних продуктів.

Adobe InCopy, додаток тісно інтегрується з Adobe InDesign, також є частиною Creative Suite сім'ї, але не включені в жоден CS5 видання. Це може бути замовлена у Adobe, третій учасник розробників плагінів, або системних інтеграторів.

Історія

Creative Suite 1 і 2



Перша версія Adobe Creative Suite був випущений у вересні 2003 року [9] та Creative Suite 2 в квітні 2005 року. [11] Перші дві версії (CS і CS2) були доступні в двох версіях.

Standard Edition входять:

Adobe Bridge
Adobe Illustrator
Adobe InDesign
Adobe Photoshop
Adobe Version Cue
Adobe Acrobat Professional
Дизайн керівництва і підготовки кадрів
Premium Edition також входять:

Adobe Dreamweaver (від Creative Suite версії 2.3)
Adobe GoLive
Creative Studio Виробництво Suite

Adobe Creative Suite Production Studio (раніше Adobe Video Collection) був набір програм для одержання, редагування та розповсюдження цифрового відео і аудіо, який був випущений в ті ж терміни, як Adobe Creative Suite 1. У номері була доступна в стандартній та виданнях.

Adobe Production Studio Premium видання увійшли:

Adobe After Effects Професійний
Adobe Audition
Adobe Bridge
Adobe Encore DVD
Adobe Premiere Pro
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe Dynamic Link (окремо не продаються)
Стандартне видання складається з:

Adobe After Effects Стандартний
Adobe Bridge
Adobe Premiere Pro
Adobe Photoshop
З CS3, Adobe Production Studio стала частиною Creative Suite сім'ї. Еквівалентної версія для Production Studio Premium є Adobe Creative Suite Production Premium.

Macromedia Studio

Macromedia Studio був набір програм, призначених для створення веб-контенту розроблені та розповсюджені Macromedia. Після придбання з Adobe 'від Macromedia, Macromedia Studio 8 був замінений, зміни та включені до двох виданнях Adobe Creative Suite сімейства програмних продуктів від версії 2,3 року. Найближчі родичі Macromedia Studio 8 тепер називається Adobe Creative Suite Web Premium.

Core додатків Macromedia Studio були об'єднані з Adobe Creative Suite CS3 с, у тому числі Flash, Dreamweaver, і феєрверки. Деякі програми Macromedia були поглинені в існуючих продуктів Adobe, наприклад, FreeHand був замінений Adobe Illustrator. Директор і ColdFusion не є частиною Adobe Creative Suite і буде доступна тільки в якості автономних продуктів. Остаточна версія Macromedia Studio випустила включають в себе:

Macromedia Studio MX Дата виходу 29 травня 2002, внутрішньо вона була версія 6 і перше втілення в студію, щоб використовувати "MX" суфікс, який для маркетингових цілей було скорочення абревіатура, що означало "Розгорнути". Studio MX включені Dreamweaver, Flash, FreeHand, феєрверки і розробник редакція ColdFusion.
Macromedia Studio MX Plus Дата виходу 10 лютого 2003, який іноді називають MX 1.1. MX Plus був спеціальний випуск видання MX, яка включала Freehand MX (замінити Freehand 10), Contribute і DevNet Resource Kit Special Edition на додаток до існуючих комплект MX продукції.
Macromedia Studio MX 2004 Випущений 10 вересня 2003, незважаючи на свою назву, він внутрішньо версія 7. Studio MX 2004 включені FreeHand разом з останньою версією Dreamweaver, Flash і феєрверки. Альтернативна версія MX Studio 2004 включені Flash Professional.
Macromedia Studio 8 Дата виходу 13 вересня 2005, Studio 8 була остання версія Macromedia Studio. До нього увійшли Dreamweaver 8, Flash 8, Flash 8 Video Converter, феєрверки 8, Contribute 3 та FlashPaper.
Creative Suite 3


Adobe Creative Suite 3 (CS3) було оголошено 27 березня 2007, вона представила універсальні виконавчі файли для усіх основних програм для Apple Macintosh [13] , а також включаючи всі основні програми Macromedia Studio і Production Studio.
Деякі Creative Suite програми також почали використовувати движок Presto, що використовуються в веб-браузер Опера. [15]
Adobe CS3 почав продавати програми в 6 різних комбінацій називається "видань". Design Standard і Premium та Веб-стандарт і Premium початку судноплавства по 16 квітня 2007, і Production Premium і Master Collection видань початку судноплавства по 2 липня 2007. Останньою випущеної версії CS3 була версія 3.3, випущена 2 червня 2008. У Fireworks CS3 версія була включена до Design Premium і всі видання, які включені Acrobat 8 Pro були замінені Acrobat 9 Pro. [17] Нижче наводиться матриця додатків, що входять в кожному випуску CS3 версії 3.3:

Adobe Creative Suite 3
Програма Дизайн Мережа Виробництво
Страхова премія Майстер
Збір
Стандарт Страхова премія Стандарт Страхова премія
Photoshop CS3
Photoshop CS3 Extended
Illustrator CS3
InDesign CS3
Acrobat 9 Pro
Flash CS3 Professional
Dreamweaver CS3
Fireworks CS3
(В v3.3)
Сприяння CS3
Soundbooth CS3
After Effects CS3 Professional
Premiere Pro CS3
Encore CS3

Всі перераховані вище видання включені загальних програм та послуг, у тому числі Adobe Bridge, Adobe Version Cue (за винятком Production Premium), Adobe Device Central, Adobe Acrobat Connect і Adobe Stock Photos. Adobe Dynamic Link, Adobe OnLocation (Windows тільки) і Adobe Ultra (Windows тільки) були включені в Production Premium і Master Collection видань.

CS3 включено кілька програм, в тому числі Dreamweaver, Flash і феєрверки, які були розроблені Macromedia, колишній суперник придбана Adobe в 2005 році. Він також включено Adobe OnLocation і Adobe Ultra, які були розроблені Serious Magic, а також фірми, придбані Adobe у 2006 році.

Adobe впала наступних програм (які раніше були включені в CS2) від CS3 розшарування програмне забезпечення: [19]

Adobe GoLive (замінена Adobe Dreamweaver)
Adobe ImageReady (об'єднані в Adobe Photoshop і замінити Adobe Fireworks)
Adobe Audition (замінити Adobe Soundbooth)
Adobe оголосила, що будуть і надалі розвиватися Audition як окремий продукт, а GoLive була припинена. Adobe GoLive 9 був випущений в якості окремого продукту на 10 червня 2007. Adobe Audition 3 було оголошено в якості окремого продукту на 6 вересня 2007. Adobe припинила ImageReady і замінив його феєрверки, причому деякі з ImageReady у функції інтегровані в Photoshop.

Creative Suite 4


Adobe Creative Suite 4 (CS4) було оголошено 23 вересня 2008 та офіційно випущена 15 жовтня 2008. [21] Всі додатки в CS4 ознаками той же користувальницький інтерфейс, з новою вкладці інтерфейсу для роботи з одночасно виконуваних програм Adobe CS4, коли кілька додатків можуть бути відкриті в кількох вкладках, що містяться в одному вікні. [23]
Adobe CS4 був розроблений, щоб працювати краще в 64-розрядних і багатоядерних процесорів. У Windows, Adobe Photoshop CS4 побіг спочатку як 64-розрядні додатки. Хоча вони й не були спочатку 64-бітних програм, Adobe After Effects CS4 та Adobe Premiere Pro CS4 були оптимізовані для 64-розрядних комп'ютерів. [24] Тим не менш, не було 64-розрядної версії CS4 для Mac OS X. [26] На початку тестування 64-бітну підтримку в Adobe Photoshop CS4, загальний приріст продуктивності складає від 8% до 12%, у зв'язку з тим, що 64-бітові застосування можна було б розглянути великі об'єми пам'яті і, отже, призвело до зменшення обміну файлами - один з найбільших факторів, які можуть вплинути на швидкість обробки даних. [28]

Adobe Ultra, вектор маніпуляція програма, яка використовує технології аналізу зображень для створення високої кольоровості якості ключових ефектів в менш ідеальних умов освітлення і забезпечує маніпуляція суб'єкта у віртуальному середовищі 3D за допомогою віртуальних технологій безліч, Adobe Stock Photos, раніше включених в CS3 , був виключений з CS4 складі. Нижче наводиться матриця додатків, які були в комплекті в кожній з програм-люкс для CS4:

Adobe Creative Suite 4
Програмне забезпечення Дизайн Мережа Виробництво
Страхова премія Майстер
Збір
Стандарт Страхова премія Стандарт Страхова премія
Photoshop CS4
Photoshop CS4 Extended
Illustrator CS4
InDesign CS4
Acrobat 9 Pro
Flash CS4 Professional
Dreamweaver CS4
Fireworks CS4
Сприяння CS4
Soundbooth CS4
After Effects CS4
Premiere Pro CS4
OnLocation CS4
Encore CS4
Загальні функції, служби і додатки
Bridge CS4
Device Central CS4
Version Cue CS4
Dynamic Link