a

неділю, 27 червня 2010 р.

Чарльз Гешко

Чарльз Гешко

[0]
Чарльз М. "Чак "Гешко (нар. 1939) відомий як співзасновник Джон Варнок від Adobe Systems, графіки та програмного забезпечення видавничої компанії, в 1982 році.

Народився в Клівленді, штат Огайо, 11 вересня 1939, Гешко були присутні святителя Ігнатія середню школу і продовжував отримувати ступінь бакалавра в області класики і MS з математики Xavier University, а також докторський ступінь з комп'ютерних наук в Університеті Карнегі-Меллона.

До співзасновником Adobe, Гешко і Варнок працював у Xerox 'и Пало-Alto Research Center (PARC). Гешко почав там на початку 1970-х. Гешко формує і очолювала Раїса Imaging наук лабораторії в 1978 або 1980. Неможливо переконати Xerox управління комерційної цінності в Інтерпресс Варнок мова графіки для управління печаткою, 2 ліворуч Xerox для початку Adobe. На своїй новій компанії, вони розробили еквівалентної технології, PostScript, з нуля, і привів його на ринок.

Вранці 26 травня 1992, Гешко був викрадений під загрозою застосування зброї зі стоянки Adobe в Маунтін-В'ю, штат Каліфорнія. Він був проведений протягом чотирьох днів, перш ніж оправилася від будинку в Холлістер, Каліфорнії ФБР. 2 викрадачів в кінцевому результаті були засуджені до довічних термінів у державній в'язниці.

Гешко у відставку президент Adobe у 2000 році, незадовго до свого партнера Варнок ліворуч, як генеральний директор.

Визнання

Чарльз Гешко, разом зі співзасновником Джон Варнок отримав AEA Щорічний медаль Achievement Award в жовтні 2006. Вони перші керівництво програмного забезпечення отримати цю нагороду.
У 1999 році він був введений, як член Асоціації з обчислювальної техніки. У 2009 році він також отримав Національну медаль технології.
Різне

[1]
Гешко входять до складу правлінь в Сан-Франциско Симфонія [2] , Національний круглий стіл на тему лідерства церкви управління [3] , Співдружність клубу Каліфорнії [4] , і Tableau Програмне забезпечення [5] , серед інших.