a

вівторок, 21 вересня 2010 р.

Adobe LiveCycle

Adobe LiveCycle

[0]

Adobe LiveCycle Enterprise Suite (ES2) є SOA Java EE основі програмного продукту сервер Adobe Systems Incorporated використовуватися для створення додатків для автоматизації широкого спектру бізнес-процесів для підприємств і державних установ. Вона поєднує в собі технології для збору даних, інформаційної безпеки, виведення документів, контент-послуг та процесу управління в області рішень, таких як відкриття рахунку, послуги та пільги учнів, відповідність управління, запит пропозицій, та іншими річний робочих процесах. LiveCycle ES2 включає у форматі PDF (Portable Document Format) технології Flex (Flash користувальницький інтерфейс на основі технології), щоб дозволити розробникам створювати інтерактивні програми людини.

Adobe LiveCycle ES2 позиції в якості платформи, щоб допомогти з залучення клієнтів, надаючи кінцевим користувачам більш переконливим досвідом, який може бути розширений за межами організації перед клієнтами, партнерами і громадянами. LiveCycle додатків також функцію як в онлайн або офлайн умовах. Ці можливості включити за допомогою Adobe Reader і Flash Player клієнтів, які знаходяться на більшість настільних комп'ютерів і мобільних пристроїв.

Adobe недавно випустила оновлення для LiveCycle ES2 називається пакетом оновлень 1 .

Платформа LiveCycle складається з ряду компонентів комплексного вирішення й інструменти для розробників, деякі з яких обговорюються нижче.

LiveCycle ES2 Компоненти рішення

LiveCycle ES2 компонентами рішення є різні види послуг, доступних для розробників, у тому числі ті, які необхідні для збору інформації, управління та оптимізації процесів, забезпечення безпеки інформації, посилатися на веб-сервіси, створювати документи, а також інтеграції з іншими додатками і джерелами даних.

Використовувати компонент рішення загальними "фондом" послуг, які включають управління і налаштування послуг, послуг оркестровки, виклик методів через компонентів, а також шифрування послуг.

LiveCycle ES2 збір даних продуктів

LiveCycle ES2 форм

LiveCycle форм [1] дозволяє користувачам створювати та розгортати XML-форм на основі шаблонів, PDF, SWF, HTML або для використання з Adobe Reader, Flash Player і веб-браузерів. LiveCycle ES2 підтримує форм управляється даними форм шляхом злиття XML змісту для створення персональної видач. Продукт включає в себе здатність надавати "Форма гідів, які на основі флеш майстра допомогти користувачам в процесі введення даних. Даний продукт включає LiveCycle Data Services ES 2 (див. нижче), а також форми зборів функціональність, яка була раніше продається як окремий продукт.
LiveCycle Data Services ES2

LiveCycle Data Services [2] є висока продуктивність, масштабованість і гнучку структуру, що спрощує розробку Flex і AIR додатків. Вона включає в себе функціональні можливості для обміну повідомленнями, віддаленого управління даними, а також PDF створення інтерфейсів RIA. Він вирішує комплекс управління даними таких проблем, як збереження єдиного екземпляра даних за заявкою. З LiveCycle Data Services, інформація може бути синхронізована на клієнтах і додатках, забезпечуючи основу для врегулювання конфліктів в режимі реального часу.
LiveCycle ES2 штрих-форм

LiveCycle штрих форм [3] в основному використовується, коли користувачі повинні заповнити онлайн-форму, а потім представити роздрукувати і підписати копію електронною поштою або факсом. Коли користувач заповнює форму в електронному форматі, дані кодуються в 2D штрих-кодів (PDF417, QRCode або DataMatrix). На технічному комплексі, бланки скануються й обробляються за допомогою Adobe LiveCycle сервер штрих-форм для отримання даних.
LiveCycle Reader Extensions ES2

LiveCycle Reader Extensions [4] включає функціональність в Adobe Reader на основі одного документа. Коли "Розширення Reader" документ PDF, користувач вибирає можливості, які їм необхідно включити, а потім Reader дозволить функціональність при відкритті документа або форми. Користувач може вибрати будь-якій комбінації з наступних можливостей: коментуючи, імпорт і експорт даних форми, уміння уявити поза веб-браузера дозволяють бази даних та веб-сервісів можливостей захоплення цифрових підписів, і вставляти файлових вкладень.
Продукти LiveCycle Process Management ES2

LiveCycle Process Management ES2

LiveCycle Process Management [5] синхронну роботу бізнес-процесів, які автоматизовані LiveCycle. Це рішення включає в себе компонент навколишнього середовища процес проектування та оркестровки, щоб об'єднати людей, систем, контенту і бізнес-правил в упорядкованій, впритул процесів. Вона включає в себе LiveCycle ES2 BAM (Business Activity Monitoring), яка надає можливість налаштовувати панель інструментів для керування подіями і показників у рамках бізнес-процесів, що дозволяє користувачам краще керувати при виконанні своїх автоматизованих процесів. Починаючи з релізу ES2, завдання одержувачів тепер можуть переглянути та затвердити завдання на своїх мобільних пристроях, на додаток до їх комп'ютерів. LiveCycle робочої області мобільних доступний для Blackberry, Windows Mobile, iPhone і.
LiveCycle ES2 Інформація Assurance

Цифрові підписи LiveCycle ES2

LiveCycle цифрового підпису [6] дозволяє автоматизувати робочі процеси електронного підпису для додаткової гарантії справжності, цілісності і безвідмовності. Організації можуть використовувати цей компонент для підписання документів в обсязі, такий, як університетські стенограми, урядових документів, таких як річні бюджети, субсидії і податкові декларації. Цей компонент буде також перевірку раніше підписаних документів в обсязі. Цифрові можливості підписання на основі функцій, доступних в Adobe Acrobat і Adobe Reader на робочому столі.
Управління правами LiveCycle ES2

LiveCycle управління правами [7] є підприємством, управління цифровими правами (EDRM) продукт, який містить дані орієнтованих безпеки з доступом користувачів і політики в галузі боротьби з різними видами даних, включаючи PDF і Flash Video, - а також власні формати, включаючи Word, Excel, Powerpoint, а також CATIA і PTC Pro / ENGINEER CAD (Computer Aided Design) вихідних форматів. Цей продукт забезпечує постійне безпеки, в тому, що він може контролювати або скасувати доступ до інформації, яка вже була поширена з користувачів. Це можна зробити, клієнтське програмне забезпечення, що "телефони дому" на сервер для аутентифікації користувача при відкритті документа. Офф-лайн використання можливе на основі концепції документа "лізинг" протягом обмеженого періоду часу, перш ніж возз'єднатися з сервера. Продукт також включає в себе докладні аудиту звітності за права охороняється інформації, динамічних водяних знаків, закінчення терміну дії і контролю версій.
LiveCycle ES2 Продукти Документ покоління

LiveCycle PDF Генератор ES2

LiveCycle PDF генератора [8] є серверне програмне забезпечення, яке автоматизує створення, монтаж та маніпуляції документів PDF. Він перетворює документи автором у рідних "програм, таких як джерело Word, Excel, PowerPoint або і багатьох інших (список підтримуваних форматів [9] ) в документи PDF. Вона підтримує створення спеціалізованих пакетів документів PDF зі складання і розбирання існуючих файлів PDF або PDF-сторінок і динамічне додавання користувацьких елементів, таких як заголовки, посилання, закладки, змісту, і водяні знаки. Крім того, він може конвертувати PDF в PostScript, зображення або PDF / A форматів для прямого сервер-друк або відповідності вимогам архівування. Існує також функція оптичного розпізнавання символів OCR з цим продуктом для створення пошуку документів PDF з відсканованих зображень.
LiveCycle PDF генератор 3D ES2

LiveCycle PDF генератор 3D [10] поширюється LiveCycle PDF Генератор ES2 (див. вище) з підтримкою 2D/3D CAD проектування та випуску даних в єдиний документ PDF, які можуть використовуватися допомогою програмного забезпечення Adobe Reader.
Вихідний LiveCycle ES2

LiveCycle Вихідний [11] автоматизує покоління керованих за допомогою шаблонів, остаточний форми документів. Вона зливається XML даних з конструктором LiveCycle шаблони для створення персоніфікованих документів у PDF, Postscript, PCL або етикетку форматів Zebra. Вона включає в себе можливості для складання або розбирання існуючих PDF файлів або PDF-сторінок і підтримує динамічне додавання користувацьких елементів, таких як заголовки, посилання, закладки, зміст, і водяні знаки, створювати власні PDF документ пакетів. Він також перетворює PDF у PostScript, зображення або PDF / A форматів для прямого сервер-друк або відповідності вимогам архівування.
Виробництво друку LiveCycle ES2

Adobe співпрацює з StreamServe Инк LiveCycle для створення виробництва друку [12] . Цей продукт поєднує в собі LiveCycle Designer зі складом системи документ StreamServe об'єднати XML або ASCII типів даних за допомогою шаблонів для створення персональної друку та електронних документів в різних форматах, в тому числі AFP (Advanced Function Presentation) і PDF. Вона включає в себе різні пост-обробку функцій до існуючих документів, таких як сортування партії, будинок-холдинг ", серійне розщеплення, верстка, (2 до друку), а також документ сигналізація оточення і включення машини. Вона підтримує перетворення AFP або PDF формати в будь-якому підтримуваному форматі виведення електронної доставки файлів AFP або відповідності вимогам архівування.
LiveCycle ES2 Content Services продукти

LiveCycle Content Services ES2

LiveCycle Content Services [13] включає в себе набір бібліотечних послуг, які можна використовувати з іншими компонентами рішення LiveCycle дозволяє створення контенту простору для обміну і співпраці з утримання інтегровані в бізнес-процесі. Він підтримує реєстрація заїзду / від'їзду можливості і тримає всю історію аудит всіх дій. Права простору може бути підвищена з правилами автоматично конвертувати вміст в PDF і застосувати управління правами на контент на основі прав доступу. Він підтримує класифікацію змісту з користувацькими ієрархічної класифікації, яка дозволяє параметризовані пошук за допомогою поєднання митних класифікацій, слово основі відповідності, а також додатковий контент метадані, такі як тип вмісту, автор, дата і місце, для швидкого пошуку інформації. Вона також включає можливості спільної роботи, таких як форуми й обговорення. Крім того, вона надає Microsoft Office плагінів, які дозволяють користувачам взаємодіяти з двигуном процесу та змісту репозиторія за допомогою Microsoft Word і Excel.
LiveCycle ES2 Роз'єми для ECM

LiveCycle ES Роз'єми для ECM [14] інтегрує інші ECMS (систем управління підприємством змісту) з LiveCycle для проектування управління активами та управління процесом виконання. Під час розробки, користувачі можуть управляти активів для застосування в тому числі форми, фрагменти, зображення і інший контент активів в системі ECM. Розробники можуть отримати доступ до цих активів безпосередньо в ES2 LiveCycle Workbench для створення форм, документів і пакетів. Рознімання та реалізації бізнес-процесів для вилучення вмісту об'єктів, а також їх утримання атрибути та метадані безпосередньо з системи ECM. Конкретні ECM систем, підтримуваних ці роз'єми включають IBM Content Manager, IBM / FileNet сховища контенту, Microsoft SharePoint і EMC / Documentum з документом "репозиторії.
LiveCycle ES2 Інструмент Продукти

Adobe Flex Builder інтегрується з LiveCycle Workbench ES2 навколишнього середовища. Використання Flex Builder розробники можуть створювати РІС і створювати власні додатки форми, створені в конструкторі LiveCycle ES2.

LiveCycle Workbench ES2

Основним інструментом розвитку для створення додатків, LiveCycle LiveCycle Workbench [15] . Це Eclipse розвитку, заснованого на навколишнє середовище, яке дозволяє розробникам створювати шаблони форм, конструкцій і процесів, які можуть бути інтегровані з різними джерелами даних і існуючих додатків. Вона включає в себе інтегрований репозиторій для спільної розробки, а також спрощує розгортання за допомогою архіву, який містить всі активи, пов'язані з додатком. Навколишнього середовища процес проектування дозволяє перетягувати процес послуги зі створення процесу процесів, а також надає можливості для розробників, щоб зберегти їх як одного WSDL-компонентів для інших розробників для використання.
LiveCycle Designer ES2

Автори та розробники використовують LiveCycle Designer [16] , щоб будувати інтелектуальні шаблони, які зливаються з підприємством даних для надання інтерактивних форм і персоналізованих документів в різних електронних та друкованих видань. LiveCycle Designer ES2 входить в кожен установки LiveCycle ES2 і впроваджені в LiveCycle ES2 Workbench.