a

середу, 1 вересня 2010 р.

Adobe Media Player

Adobe Media Player

Adobe Media Player представляє собою настільний мультимедійний програвач, який дозволяє користувачам управляти і взаємодіяти зі своїми медіа-контенту, а також дозволяє видавцям визначити брендингу та реклами всередині і навколо їх зміст. Adobe Media Player буде одним з перших додатків Adobe AIR від Adobe Systems. Це було оголошено на NAB Show в Лас-Вегасі, і був випущений у квітні 2008 року.

Програмне забезпечення використовує DRM і забезпечує перегляд реклами, при перегляді відео та онлайн і оффлайн.

За даними сайту Adobe : "Ефективне 18 червня 2009, Adobe Media Player програмне забезпечення не містить контент третіх осіб у каталог за замовчуванням. У рамках ініціативи Adobe зосередитися на оптимізації бізнес-і пріоритетів, було прийнято рішення зосередити зусилля від агрегацію контенту ".

Каталог містить в даний час Adobe навчальні відеоролики і ніякого іншого змісту. Flash відео контенту можуть бути додані в програму, якщо воно зберігається на вашому комп'ютері.

Особливості

[3]
Adobe Media Player дозволяє користувачам потік, завантажити, управління та утримання грати засоби масової інформації. Користувачі можуть завантажити черги і контенту для Інтернет ТБ-шоу і відео подкастів, а також керувати особистої бібліотеки відео. Для споживачів, Adobe Media Player функції:

FLV на робочому столі - Stream, завантажувати, управляти і відтворювати мультимедійні дані в форматі FLV
Улюблене шоу - Автоматично завантажувати епізоди Інтернет ТБ-шоу і відео-Підкасти
Що нового - організувати і грати в список епізодів з Інтернет ТБ-шоу і відео-Підкасти
Бібліотека - збирати і керувати колекціями Flash відео
Теги та рейтинги - Додавання ключових слів і оцінок Flash відео
Smart плейлистів - Фільтр бібліотека і обраного на основі міток і рейтинги
Каталог - Пошук Інтернет ТВ-шоу і відео-Підкасти
Adobe Media Player також призначений для медіа-контенту видавцям поширювати, відстежувати і монетизувати їх утримання коштів. Вона пропонує:

Брендинг - Доставка фон і значки, які відображаються динамічно розподіленої по всьому змісту
Реклама - Доставка банери, в рулонах, і помилок, які відображаються динамічно та навколо розподілених зміст
Статистика використання - анонімно відстежує і зміст доповідей asychronously використання
Content Protection - Переконайтеся, що рекламу не можуть бути замінені або видалені, і що зміст не може бути повторно використані або ремікси
Media RSS - збільшення глядацької аудиторії, забезпечуючи новий контент на автоматичних та періодичній основі з використанням технології RSS
Критика

На старих апаратних час запуску може зайняти до 10 секунд.
Вікно відео становить лише малу частину інтерфейсу. Все інше простір займають по рекламних оголошеннях за зміст партнера. Тим не менше, повний екран може бути вибраний.
Ні можливість відкрити локальний файл. Тим не менше, локальні файли будуть відкриватися в Adobe Media Player, якщо це пов'язано з їх типом.
Процес продовжує працювати, навіть після його закриття користувачем, іноді відсутності, щоб закрити відкритий медіа-файлів.
Іноді це залишається в автономному режимі, навіть тоді, коли кінцевий користувач підключений до Інтернету. [4]
Тільки показує Adobe навчальні відеоролики.