a

середу, 7 липня 2010 р.

Adobe Audition

Adobe Audition

[0]
Adobe Audition (колишній Cool Edit Pro) являє собою цифровий аудіо робочої станції від Adobe Systems, оснащених як багатоканальних, неруйнівного суміші / ред навколишнього середовища і руйнівного підходу режимі редагування сигналу.

Витоки

Syntrillium Software була заснована на початку 1990-х Робертом Еллісоном і Девідом Джонсоном, обидва колишні співробітники Microsoft. Спочатку розроблена Syntrillium як Cool Edit, програма розповсюджувалася як безкоштовно безкоштовно. Повна версія була корисною і гнучкою, особливо для свого часу. Syntrillium пізніше звільнений Cool Edit Pro, де вже була можливість працювати з декількома треками, а також деякі інші можливості. Обробка звуку, однак, це було зроблено в руйнівній формі (у той час більшість комп'ютерів не були достатньо потужними, з точки зору продуктивності процесора і об'єм пам'яті для виконання цих функцій у режимі реального часу). Cool Edit Pro v2 додала підтримку в режимі реального часу неруйнівного обробки та v2.1 додана підтримка об'ємного звучання змішування і необмежену одночасних треків (до межі, встановленого фактичного комп'ютерного обладнання). Cool Edit також включені плагіни, такі як зниження шуму і БПФ вирівнювання.
Adobe придбала останню, не умовно-безкоштовної версії (Cool Edit Pro v2.1) від Syntrillium Software травні 2003 за $ 16,5 млн. [2] , а також велика бібліотека циклу називається "Loopology". Adobe потім змінив назву Cool Edit Pro на "Adobe Audition".

Версії

Версія 1

Adobe Audition була випущена 18 серпня 2003 року. У неї немає нових функцій, і, по суті Cool Edit Pro під іншим ім'ям. Adobe Audition відпустили v1.5 травня 2004; основних удосконалень у порівнянні з V1 включений тональна корекція, редагування простору частоти, проект зору CD, базові функції редагування відео та інтеграція з Adobe Premiere, а також ряд інших удосконалень.
Версія 2

Adobe Audition 2 був випущений 17 січня 2006. У цьому випуску Audition (що звукозаписної індустрії музики колись бачив, як вартість-орієнтованих додатків домашній студії, хоча вона вже давно використовується для редагування радіостанції), вступив професійний цифровий аудіо робочої станції ринку. Нові функції включені ASIO (аудіо потік вводу-виводу) підтримку, VST (віртуальна студія технології) підтримку, освоєння нових інструментів (багато що надається iZotope), а також змінений інтерфейс. Adobe Audition також включені 2,0 в рамках своєї Adobe Production Studio розшарування. Audition не був включений ні в наступні версії Creative Suite, а на цьому місці Adobe Soundbooth, аудіо-редактор для дому і Semi-Pro користувачів.
Версія 3

Adobe Audition 3 була випущена 8 листопада 2007. Нові функції включені VSTi (віртуальні документа) підтримки, розширення спектрального редагування, перероблений многодорожечной інтерфейс, нові ефекти, а також колекція безоплатну петель.