a

середу, 14 липня 2010 р.

Adobe Digital Editions

Adobe Digital Editions

[0]

Adobe Digital Editions є програмне забезпечення для читання електронних книг від Adobe Systems побудований з використанням Adobe Flash. Він використовується для придбання, управління і читання електронних книг, цифрових газет та інші цифрові видання. Програма підтримує PDF, XHTML (через непатентована. Epub тип файлу специфікації), а також Flash-вмісту. Він реалізує власні схеми управління цифровими правами, які, починаючи з версії 1.5 (травень 2008) дозволяє обміну документами між декількома комп'ютерами і аутентифікації користувачів через Adobe ID.

Windows і OS X версії Adobe Digital Editions були випущені 19 червня 2007. Програмне забезпечення потребує версії 9,0 в Adobe Flash Player. Adobe оголосила спочатку версія Linux буде опубліковано наприкінці 2007 року, але пізніше змінив свою думку. [2] Всі обіцянки майбутніх версій вже був видалений з офіційного FAQ Adobe.

Цифрове управління правами

Adobe Digital Editions використовує власні ADEPT (Adobe Digital Досвід Protection Technology) технології управління цифровими правами схема, яка також реалізована в деяких книзі читач E S, таких як Sony Reader. Програмне забезпечення замки змісту на строк до 6 машин, і дозволяє користувачеві переглядати вміст кожного з них. Барнс і Нобл (B і N) книги захищені варіант ADEPT.

У березні 2009 року, автор блогу зворотній інжиніринг я ♥ капусту оголосили, що вони порушили схемою. [4] За станом на 2010, колекція Python скрипт и, які стверджували, щоб мати можливість видалити цей вид DRM поширюються через Інтернет, вони називаються "невдалу" (для ADEPT) і "підлий" (для B і N варіант).