a

четвер, 1 липня 2010 р.

Adobe Technical Suite зв'язку

Adobe Technical Suite зв'язку

[0]

Adobe Технічні Communication Suite являє собою набір заяв від Adobe Systems для технічних письменників, допомогти авторам, навчальних дизайнерів, електронне навчання і підготовку фахівців у галузі дизайну. У номері було оголошено 25 вересня 2007, що складається з Adobe FrameMaker 8, Adobe RoboHelp 7, Adobe Captivate 3, Adobe Acrobat 8, а також оновлено до версії 1.3 по 2 червня 2008 з урахуванням додати Acrobat 9 Pro Extended, щоб пакет .

Слід зазначити, що FrameMaker 8 і RoboHelp 7 додатків, що входять в цей Suite були спеціальні версії, які містять додаткові функції, що поліпшення процесу та інтеграції між додатками. Ці версії були доступні тільки в складі свити і не можуть бути придбані окремо.

Версія 2, оголосили 20 січня 2009, додає Photoshop CS4 і ведучий 7 зі свитою, а також FrameMaker 9, 8 і RoboHelp Captivate 4.

Пакет дозволяє користувачам автора, керувати та публікувати інтерактивні навчальні інформації з технічних документів і книг, до онлайн-довідкові системи, бази знань, інтерактивні навчальні та електронного навчання зміст. [1]