a

неділю, 1 серпня 2010 р.

Adobe GoLive

Adobe GoLive

[0]
Adobe GoLive є HTML редактор і веб-сайт управління заява від Adobe Systems. Він замінив Adobe PageMill в якості основного HTML Adobe редактора. Остання версія Adobe GoLive є версія 9, який не є складовою частиною Системи Adobe Creative Suite 3. GoLive була припинена в квітні 2008 року.

Adobe GoLive виникла як CyberStudio, флагманський продукт компанії під назвою GoLive Systems, Inc потім у Гамбурзі, Німеччина. Adobe GoLive придбані в 1999 році і перейменував CyberStudio продукту GoLive до того, що в даний час Adobe GoLive. Перші версії Dreamweaver і Cyberstudio були випущені в аналогічні терміни. Тим не менше, Dreamweaver в кінцевому підсумку став домінуючим редактор HTML в ринкові і Mindshare.

Adobe CS2 Premium містить GoLive CS2. Хоча Creative Suite 3 включає Dreamweaver в якості заміни для GoLive, Adobe GoLive 9 випустили як окремий продукт. [1] У квітні 2008, Adobe оголосила, що продажі і розвиток GoLive була припинена на користь Dreamweaver. [3]

Загальний опис і різні аспекти

GoLive містить в основному Немодальний робочого процесу, який спирається на перетягнути їх мишею. Більшість взаємодія з користувачем здійснюється через контекстне інспектор, а не модальних процесу знайшли в Dreamweaver. Серед його функцій окремих редактор таблиць, які підтримує гніздування, а також 2-мірних панелі для застосування стилів CSS до елементів. GoLive підтримує перетягнути і падіння рідної Adobe Photoshop і Adobe Illustrator файли через те, що компанія називає "Смарт-об'єкти", які потім автоматично проводить користувача через збереження цих файлів у веб-підтримуваних форматів. Оновлення до первісного Photoshop чи Illustrator активи автоматично відстежується GoLive. Як інструмент управління веб-сайті, GoLive дозволяє користувачам надсилати та публікувати контент прямо з програми, а також дозволяє окремі файли повинні бути виключені із завантаження.
Мова і каркасу

Adobe GoLive кодується в C + + мова програмування [4] . Вона незвичайна тим, що замість стандартного C + + рамках таких як силовий або MFC, GoLive використовує користувальницький C + + рамках називається SCL (Проста бібліотека класів), який спочатку був побудований з нуля інженери GoLive Systems, Inc рамках SCL також використовується в короткоживучих Adobe Атмосфера 3D.
Особливості

GoLive має потужний набір API для розширень, які можуть бути використані, щоб додати додаткові функціональні можливості продукту. GoLive SDK надає інтерфейси, які дозволяють розробникам використовувати комбінацію XML, JavaScript і C / C + + для створення полігонів для продукту. [5] Незвичайним є те, розширюваності API дозволяє розробникам доступ до користувача графіки і обробки подій використанням JavaScript, а також повний відладчик JavaScript та лінії інтерпретатор команд. Це дозволяє середнього рівня розробників, які використовують інтерпретувати JavaScript для створення складних користувальницьких інтерфейсів, створення якого, як правило, зарезервовані для розробників, які використовують складено Мови, таких як C.
Історія версій

Версія Код Найменування Підтримувані платформи Дата випуску
Гонінь GoLive Pro 1.0 Classic Mac OS Серпень 1996
GoLive CyberStudio 1,0 Classic Mac OS Квітень 1997
GoLive CyberStudio 2,0 Classic Mac OS Вересень 1997
GoLive CyberStudio 3,0 Classic Mac OS Квітень 1998
Adobe GoLive 4,0 Classic Mac OS Січень 1999
Adobe GoLive 4,0 Microsoft Windows Травень 1999
Adobe GoLive 5,0 Classic Mac OS, Microsoft Windows Серпень 2000
Adobe GoLive 6,0 День шостий Classic Mac OS, Mac OS X, Microsoft Windows Лютий 2002
Adobe GoLive CS Se7en Mac OS X, Microsoft Windows Жовтень 2003
Adobe GoLive CS2 Reloaded Mac OS X, Microsoft Windows Квітень 2005
Adobe GoLive 9,0 Порочне Загальна Mac OS X, Microsoft Windows Червень 2007